Telefon: ​28 44 21 42

​Profil

​Havnens Maskinværksted er et skibsreparation, smede og maskinværksted i Vejle, ejet af Flemming Kjellerup Jensen. Grundlagt marts 1982 af faderen Hans Kjellerup Jensen. I starten udførte Havnens Maskinværksted kun skibsreparationer på ralpumperer og sandsugere - senere blev det til at omfatte alt reprationsarbejde på coastere, især på de kendte Alpha Diesel-motorer som Hans havde stort kendskab til fra sit tidligere arbejde på B&W. Havnens Maksinværksted udviklede og fremstillede de soldkasser som i dag sidder på de fleste ralpumperer her hjemme i Danmark, bl. andet kan nævnes stenfiskerer som Nordia N, Lapis, Dania, Brage R, Chabira samt Peter Rohde hvoraf den sidste oprindeligt var en coaster som Havnens Maskinværksted alene byggede om til ralpumper og sandsuger.

​I dag ejes og drives firmaet af sønnen Flemming Kjellerup Jensen, som under det tætte og lange samarbejde sammen med faderen har fået en masse knowhow og viden inden for offshore arbejdet, som sammen med maskinkonstruktør og diesel mekaniker uddannelsen, har sat sit præ på værkstedet.

Vi udfører alt maskinbearbejdning, smedarbejde samt service -også indenfor motorer, både diesel og benzin, samt påhængsmotorer og el-installationer. Herud over har vi også stor erfaring med hydraulikpumper, -slanger og -stempler.

Inden for metal brancen har vi stor expertise i stål, rustfri, messing, aluminium samt kobber,det være sig svejsning,formgivning, beabejdning samt opspøjtning og opsvejsning af aksler eller andet i forskellige metaller.

Vi lægger stor vægt på faglig kvalitet, samt højt service niveau.

Firmaet har eksisteret siden 1982 og vi er 7 ansatte, både smede maskin og skibsmontør. Projekter i alle størrelser, udføres professionelt.

Ring til os for et uforpligtende tilbud! Tlf: 28 44 21 42

Kontakt os på​

UDFYLD FORMULAREN FOR ET GODT TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Havnens Maskinværksted  /  Strandgade 38, 7100 Vejle  /  CVR: 29329362  /  Telefon: +45 28 44 21 42  /  E-mail: info@hmvvejle.dk