Telefon: ​28 44 21 42

​Reparation af bådmotor udføres af professionelle medarbejdere

Hos Havnens Maskinværksted kan vi med stor stolthed sige, at vi kan udføre reparation af bådmotor af enhver art. Vi elsker vores arbejde, og vi sætter en stor ære i bådmotor-reparation, da vi mener, at det er en skam at se en motor i stykker. Derfor har vi sørget for, at vi kan levere reservedele og samt reparation af bådmotor til din fulde tilfredshed. Er der en reservedel, vi ikke har selv, kan vi i de fleste tilfælde skaffe det hjem inden for 24 timer igennem vores gode personlige kontakter.

Solide og erfarne medarbejdere

For os er det et kald at udføre reparation af bådmotor, og vi gør gerne det ekstra, der skal til for, at du vælger at komme igen hos os. Vi sætter en ære i at reparere bådmotorer, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at det arbejde, vi leverer, er i højeste kvalitet og også holder på sigt.

Brugte motorer til salg

​I øjeblikket har Havnens Maskinværksted Vejle følgende motorer til salg:

  • ​I øjeblikket er der ingen brugte motorer til salg.

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god og personlig kontakt og fordelagtige priser på branchens bedste bådmotorer.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på reparation af bådmotor

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 28 44 21 42, e-mail info@hmvvejle.dk, igennem vores hjemmeside eller på fax. Helst ser vi dog, at du kigger forbi vores værksted på havnen til en snak om priser og muligheder. Vi kan nemlig godt lide at etablere en personlig kontakt med vores kunder.

Som kundernes foretrukne samarbejdspartner i blandt andet Vejle, Kolding og Horsens oplever vi, at folk kommer langvejs fra for at nyde godt af vores høje kvalitet og lave priser, hvilket er noget, som vi er meget stolte af.

​Læs også om: Hydraulikstempler & Hydraulikpumper

Marinebutik ”DOKKEN”

​Havnens Maskinværksted Vejle åbnede i 2001 en marinebutik kaldet "DOKKEN" i vores tidligere kontor. Her sælger vi næsten alt til båden samt diverse marineudstyr, og har vi det ikke på lager, kan vi som regel skaffe det til kl. 7 dagen efter.

Vi har samtidig Vejles største og mest velassorterede udvalg af rustfrie bolte, skruer, marine fittings sortiment i løssalg, JOTUN maling, lakker og et stort udvalg af midler til bådpleje. Vi har med andre ord alt, hvad der skal bruges til reparation af bådmotorer og både generelt.

Vi udfører ikke kun reparation af bådmotor – vi sælger dem også. Vi er autoriserede forhandlere af bådmotorer fra anerkendte mærker som Perkins, Lombardini, Craftsman, Yanmar, Vetus og Selva. Disse mærker er desuden blandt vores foretrukne at reparere, men med mere end 20 års erfaring inden for reparation af andre bådmotor kan vi også sagtens reparere motorer fra andre fabrikanter.

Vi rådgiver altid vores kunder til at vælge den motor der pladsmæssigt egner sig bedst til båden. På den led bliver en eventuel reparation af bådmotoren gjort en hel del nemmere af udføre. Det er desuden en god idé at købe en motor, som det er let at skaffe reservedele til.

Alt dette kan vi sagtens hjælpe dig med at få styr på i butikken. Du kommer bare forbi, og så skal vi nok hjælpe dig godt på vej. Vi har åbent for private efter kl. 15:30 eller efter telefonisk aftale. Ellers har vi åbent fra 7:30 til 16:00 mandag til tirsdag, og 7:30 til 12:00 om fredagen.

Vi kan klare enhver form for reparation af bådmotor

Vort speciale er, foruden motor- og gear-reparationer, svejsning og lodning samt opretning og pålægning af diverse propeller og skruer. Svejsning og polering af sø-gelænder udfører vi på også stedet. Vi kan desuden udføre bearbejdning i rustfri og almindelig stål, messing, bronze, aluminium og magnesium.

Oplever du problemer med elektronikken i din motor, så kan vi også løse disse.

Kontakt os i dag på telefon 28 44 21 42 eller skriv til os på e-mail info@hmvvejle.dk for at høre mere om bådmotor reparation, salg eller noget helt tredje.

Kontakt os på​

UDFYLD FORMULAREN FOR ET GODT TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Havnens Maskinværksted  /  Strandgade 38, 7100 Vejle  /  CVR: 29329362  /  Telefon: +45 28 44 21 42  /  E-mail: info@hmvvejle.dk