Telefon: ​28 44 21 42

EU-certificeret producent af bygningsstål​

Ved siden af vores smede- og maskinarbejde samt reparation af bådmotorer producerer vi også bygningsstål af absolut højeste kvalitet.

De nye EU-regler foreskriver, at alle værksteder, der laver bygningsstål, skal være certificerede, og det er vi selvfølgelig. For at være helt præcis er vi CE/EN1090 EXC2 og EXE3-certificerede. Det vil sige, at vi er godkendte til at fremstille og montere bygningsstål til kunder i hele Europa.

Bygningsstål til alle formål

Vi er stolte af at have opnået den nye EU-certificering, som giver os mulighed for fortsat at fremstille bygningsstål, som typisk anvendes til søjler, altaner, trapper og spær, eller rettere sagt alle de bærende elementer i en bygning.

​Derfor er det utroligt vigtigt, at bygningsstålet bliver fremstillet af gode materialer og på den rette måde. Det gør vi selvfølgelig.

Kontakt os i dag

Står du foran et større bygningsprojekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil hjertens gerne høre om dit projekt, og om hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik eller på vores værksted i Vejle nær Horsens og Kolding, men ring gerne i forvejen, så vi kan sætte lidt tid af til dit besøg. Vores telefonnummer er 28 44 21 42.

Du kan også kontakte os på e-mail info@hmvvejle.dk.

​​

Kontakt os på​

UDFYLD FORMULAREN FOR ET GODT TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Havnens Maskinværksted  /  Strandgade 38, 7100 Vejle  /  CVR: 29329362  /  Telefon: +45 28 44 21 42  /  E-mail: info@hmvvejle.dk