Telefon: ​28 44 21 42

Hydraulikslanger I høj kvalitet​

​Søger du hydraulikslanger i privat- eller erhvervsregi, er du kommet til det rette sted. Hos Havnens Autoværksted producerer og forhandler vi et bredt udvalg af hydraulikslanger – både de billige og de dyre, som hvad angår kvalitet og holdbarhed er eksemplariske. På vores lager råder vi over flere forskellige slangefittings og forskruninger til hydraulikslanger.

I 2008 indgik vi et samarbejde med Dunlop Hiflex, som er en af de førende producenter på markedet og er især kendt for sine produkters høje kvalitet. Derfor er vi nu leveringsdygtige i hydraulikkomponenter fra Hiflex og fremstiller hydraulikslanger op til 1½" 4 lags.

​Vi har hydraulikslanger til ethvert projekt

Uanset om du står foran et større eller mindre projekt, hvortil du skal bruge hydraulikslanger, og om du kommer som privatperson eller i forbindelse med et erhvervsprojekt, kan du hos os være sikker på at få en god service med effektive løsninger til følge.

Vi har over 30 års erfaring i branchen, og det afspejler sig i vores kompetencer, som især er markante inden for arbejdet med hydraulikslanger. Derfor kan vi også hjælpe med rådgivning og vejledning, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Husk, vi har også flere års erfaringer med hydraulikpumper og hydraulikstempler.

Kig forbi eller ring til os i dag

Vi hører hjemme i Vejle, hvorfra vi blandt andet kører ud til Horsens og Kolding. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores værksted, hvor vi glædeligt tager en snak om, hvilke hydraulikslanger der passer bedst til dit formål. Den personlige kontakt er vigtig for os, da vi føler, at man finder de bedste løsninger ansigt til ansigt.

Du kan også ringe til os på telefon 28 44 21 42 og få et uforpligtende tilbud, eller skrive til e-mail info@hmvvejle.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os på​

UDFYLD FORMULAREN FOR ET GODT TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Havnens Maskinværksted  /  Strandgade 38, 7100 Vejle  /  CVR: 29329362  /  Telefon: +45 28 44 21 42  /  E-mail: info@hmvvejle.dk