Telefon: ​28 44 21 42

Et bredt udvalg af cylindere​

Hos Havnens Maskinværksted råder vi over mange forskellige hydraulikcylindere til både små og store opgaver. Foruden standardcylindere, som går til de fleste maskiner og fås til lave priser, forhandler – og producerer – vi også mere specifikke typer i forhold til materialer, ydeevne og størrelse – på vores eget værksted.

Gode og holdbare løsninger

Vi har over 30 års erfaring. Det betyder, at vi kan håndtere selv vanskelige krav og opgaver. Hvad enten du søger mindre cylindere til små maskiner eller er interesseret i store cylindere til større industrimaskiner, er vi garant for gode og holdbare løsninger – både til private boligejere og erhvervsvirksomheder.

Vi giver gode råd og hjælper med reparation

Vi hjælper med rådgivning og vejledning, hvis du skulle have tvivlsspørgsmål. Er din cylinder gået i stykker, tilbyder vi også reparation. På vores værksted i Vejle kan du få et overblik over vores sortiment af stempler og samtidig få et indblik i produktionen, hvis det har interesse.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 28 44 21 42 eller besøge os på vores adresse i Vejle. 

Vi kører til Horsens og Kolding, men tager også opgaver i de omkringliggende byer.

Husk, vi er også særdeles erfarne inden for hydraulikpumper og hydraulikslanger.

Kontakt os på​

UDFYLD FORMULAREN FOR ET GODT TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Havnens Maskinværksted  /  Strandgade 38, 7100 Vejle  /  CVR: 29329362  /  Telefon: +45 28 44 21 42  /  E-mail: info@hmvvejle.dk