Telefon: ​28 44 21 42

​Marinemotor af verificerede europæiske standarder

​Vi tilbyder en række marinemotorer fra anerkendte mærker, som sælges de fleste steder i Europa. For at kunne levere de bedste resultater, kræves de bedste materialer, og derfor er vores udstyr altid optimeret efter den nyeste teknologi på markedet.

Vores marinemotor har været fast inventar blandt vores salgsvarer i omkring 20 år, og vi udbyder særlige varianter som Lombardini, Yanmar og Vetus, der egner sig til hver sin særlige enhed.

Hovedsageligt passer vores marinemotor til mindre både som sejlbåde og lystbåde, men vi guider dig naturligvis på vej, hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt den passer.

Vi opererer i områderne omkring Vejle, Horsens og Kolding.

​Reparation og optimering af marinemotor

Ud over direkte salg er vi i stand til at reparere bådmotoren, så den bliver så god som ny. Du er her garanteret ekspertise inden for marinemotorer i forhold til salg, service og reparation.

Kontakt os i dag på telefon 28 44 21 42 eller e-mail info@hmvvejle.dk og få et uforpligtende tilbud på din foretrukne marinemotor. 

Kontakt os på​

UDFYLD FORMULAREN FOR ET GODT TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Havnens Maskinværksted  /  Strandgade 38, 7100 Vejle  /  CVR: 29329362  /  Telefon: +45 28 44 21 42  /  E-mail: info@hmvvejle.dk