Telefon: ​28 44 21 42

Forskellige pumper til forskellige formål​

​Står du foran et projekt, og mangler du nye pumper til formålet? Hos Havnens Maskinværksted tilbyder vi et bredt udvalg af pumper, der kan tjene et utal af forskellige formål. Uanset hvor stor pumpen skal være, hvilke materialer den skal bestå af, og hvilket arbejde den skal bruges til kan vi effektivt levere den helt rigtige pumpe.

Rådgivning og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvilken pumpe du har brug for, er du ikke den eneste. Derfor tilbyder vi kompetent rådgivning med afsæt i mange års erfaring. Service og kvalitet er kerneværdier hos os. Det betyder, at vi pålideligt og effektivt kan hjælpe dig med dit projekt lige fra dets begyndelse til dets afslutning.

Over 30 års erfaring

Siden 1982 har vi både hjulpet private og virksomheder med store og små projekter. Med os som samarbejdspartner kan du med andre ord regne med en serviceminded og kvalitetsbevidst proces. Vi har stor erfaring med at bygge, justere og afmontere i stål, kobber, messing og aluminium.

Kontakt os i dag

Fra vores maskinværksted i Vejle, kører vi bl.a. til Kolding og Horsens. Du er velkommen til at besøge os på vores adresse i Vejle eller ringe til os på 75 72 01 41 – vi svarer på alle tvivlsspørgsmål og giver et uforpligtende tilbud!

Husk, vi har også stor erfaring med hydraulikslanger og hydraulikstempler.

Kontakt os på​

UDFYLD FORMULAREN FOR ET GODT TILBUD​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Havnens Maskinværksted  /  Strandgade 38, 7100 Vejle  /  CVR: 29329362  /  Telefon: +45 28 44 21 42  /  E-mail: info@hmvvejle.dk